İçeriğe geç

Hardline Glucosamine Chondroitin Msm

Ocak 15, 2012
Hardline Glucosamine Chondroitin Msm 180 Tablet
Glukozamin, vücutta glukoz ve bir aminden üretilen amino şekerdir. Kondroitin; sülfatlanmış glikozaminoglikan (GAG)dır. Kıkırdak dokusunun önemli bir yapısıdır.MSM (metilsülfonilmetan), bir organosülfür bileşiğidir.
Yan etkisi var mıdır?

Glucosamine Chondroitin Msm
Şu ana kadar yapılan araştırmalar sonucunda herhangi bir yan etkisi görülmemiştir.

Çocuklar, hamileler,emziren kadınlar, kabuklu deniz ürünlerine allerjisi olanlar kullanmamalıdır. Antikoagulan ilaç kullananlar kullanmadan önce hekimlerine danışmalıdırlar.

Hardline Glucosamine Chondroitin Msm Kullanım Şekli

GLUCOSAMINE CHONDROITIN MSM tablet, günde 1 porsiyon (3 tablet) veya sağlık uzmanınızın öngördüğü şekilde alınmalıdır.

HARDLINE NUTRITION markası ile sunulan GLUCOSAMINE CHONDROITIN MSM tablet, ürünü kesinlikle domuzdan elde edilen herhangi bir madde içermez.
GLUCOSAMİNE NİN BAŞLICA FAYDALARI Glukozamin Sülfat; Eklemler, kalp kapakçıkları, damarların bazal membranı gibi yerlerde kartilaj dokusunun yapımı için gereklidir. Antienflammatuar, eklem koruyucudur ve artrit, bursit gibi eklem hastalıklarını iyileştirir. Günlük yiyeceklerimizde yeterli miktarda bulunmaz. Gıda takviyesi olarak karides ve istiridye gibi deniz ürünlerinin kabuklarından üretilir. Genellikle Kondroitin Sülfat`la kombine olarak kullanılır.

CHONDROİTİN İN BAŞLICA FAYDALARI,Kondroitin Sülfat; Eklem kartilajının ana yapısını oluşturan aminoglikandır. Eklemler, kalp kapakçıkları, damarların bazal membranı gibi yerlerde kıkırdak dokusunun yapımı için gereklidir, artrit, bursit gibi eklem hastalıklarında yararlıdır, antihiperlipoproteinemiktir. Glukosamin ve kondroitin sülfat insan vücudunda konnektif dokuda ve eklem kartilajlarında doğal olarak bulunurlar Chondroitin ağrı kesici lerden daha iyidir

MSM Metilsülfonilmetan bir diğer özel öğe olan MSM vücut sağlığı için temel olan sayısız biyokimyasal işlemde kullanılan sülfürü depolar. Sülfür özellikle bağ dokularının korunmasında son derece kritik önem taşır. Artirit hastalığı olan kişilerde sülfür miktarı normalin yaklaşık üçte biri kadardır. MSM desteği, eklemlerde hareket kabiliyetini arttırır, şişkinliği ve sıvı kaybını azaltır. Artirite bağlı ağrıyı azaltır, dolaşımı düzenler ve kıkırdak dejenerasyonunu engeller.
Glucosamine Chondroitin MSM

From → Uncategorized

Yorum Yapın

Yorum bırakın